Referenssit

Tyytyväiset asiakkaat kertovat

5c22431e-6827-553e-8a4d-6cb52b023d0a
Attendo Finlandin Veli-Pekka Hinkula arvostaa Canon Business Center Vantaan nopeutta ja joustavuutta: "Toimitetut laitteet ovat laadukkaita ja palvelu pelaa. Yhteyshenkilömme on aina tavoitettavissa. Laitetoimitukset tapahtuvat nopeasti ja esimerkiksi laitteen siirto paikasta toiseen järjestyy vaivatta välittömästi. CBC Vantaa pitää palvelu- ja laitevalikoimamme aina ajan tasalla."
5c22431e-6827-553e-8a4d-6cb52b023d0a
Attendo Finland
"Iso plussa joustavuudesta!"
Mainostoimisto-KEDM-Logo_clean
Mainostoimistoasiakkaat haluavat nähdä tilaamiensa töiden luonnokset laadukkaina väritulosteina. Siksi Mainostoimisto KEDM luottaa Canonin laatuun ja Canon Business Center Vantaan palveluun. "Hyvä tulostusjälki on alallamme välttämättömyys. Graafista huippuosaamista ei voi esitellä huonolaatuisilla printeillä. Tulostuskustannukset karkaavat mainostoimistoalalla helposti käsistä, mutta CBC Vantaan avulla me olemme saaneet tulostuskustannukset jopa laskemaan, laadusta ja määrästä tinkimättä", kertoo toimitusjohtaja Petri Eklund.
Mainostoimisto-KEDM-Logo_clean
Mainostoimisto Kari Eklund - DM Oy
"Tulostuskustannukset kurissa, laadusta tinkimättä."
Mikar-Koneistus-logo-pienempi
Mikar Koneistuksella on käytössä monitoimitulostuslaite sekä muutamia PC-kohtaisia tulostimia. Toimitusjohtaja Kari Willemin mukaan yhteistyö on sujunut loistavasti: "Ilman toimivia tulostuslaitteita meidän olisi mahdotonta vastata asiakkaidemme nopeisiin toimitusvaatimuksiin. Onneksi Canon Business Center Vantaasta ollaan meihin yhteydessä säännöllisesti ja kysymyksiimme vastataan välittömästi. Myös tulostinvärikasetit toimitetaan aina nopeasti."
Mikar-Koneistus-logo-pienempi
Mikar Koneistus Oy
"Voimme suositella Canon Business Center Vantaata kaikille pk-yrittäjille!"

Asiakastyytyväisyyskysely

Asiakastyytyväisyys91%

Viimeisin kysely pitää sisällään kaiken kaupanteosta laitteiden käyttöönottoon.