WULFF-YHTIÖT OYJ

Canon Business Center Vantaa on osa pohjoismaista Wulff-konsernia, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset, yrittäjät ja työntekijät toimivat. Samalla teemme maailmasta parempaa – työpaikka kerrallaan. Tuomme asiakkaidemme saataville yhä enemmän entistä ympäristöystävällisempiä ja kestävää kehitystä edistäviä tuotteita. Wulffin kanssa varmistat, että työympäristö ja työvälineet mahdollistavat paremman työpäivän. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa www.wulff.fi.

 

Kaikki työpaikallesi

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin.

Meiltä saat alamme laajimman kattauksen tuotteita ja palveluja työpaikalle. Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, toimistotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, kahvio- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä työsuojaus- ja muita tuotteita työmaille.

Sopimusasiakkaitamme ja suuryrityksiä palvelee Wulffin verkkopalvelumme WulffNet. Pienempiä yrityksiä palvelee kaikille avoin Wulffinkulma.fi-verkkokauppamme. Palvelumyymälämme löydät Helsingistä, Turusta ja Lahdesta.