Tulostusratkaisut

Palveluihimme kuuluu laiteympäristön kartoitus, konsultointi ja suunnittelu sekä laitteiden ja järjestelmien jatkuva ylläpito.

Kattavasta laitevalikoimastamme löytyy tulostus- ja skannausratkaisut kaikenlaisille yrityksille.

Ota yhteyttä!

Monitoimilaitteet
Suurkuvatulostimet
Tulostimet
Skannerit
Projektorit
Kokonaispalveluumme kuuluu laiteympäristön kartoitus, konsultointi ja suunnittelu sekä laitteiden ja järjestelmien jatkuva ylläpito, unohtamatta käytöstä poistuvien laitteiden asianmukaista kierrätystä. Toimintamme tukena on ympäristösertifikaatti 14001:2004.
Korkealaatuiset laitteet vaativat ammattitaitoista huoltoa ja tukea. Näin laitteille taataan suurin mahdollinen käyttöaste ja virhetapauksissa mahdollisimman vähän häiriöitä liiketoiminnallenne. Kattavan huolto-organisaation ansiosta asiantunteva apu on aina lähellä asiakastamme.
Tärkeimpänä asiana pidämme asiakastyytyväisyyttä ja luottamusta palveluitamme kohtaan. Henkilöstömme ammattitaito takaa palveluidemme toimivuuden ja joustavuuden. Asiakkaallamme on mahdollisuus seurata laitteiden kuntoa jopa reaaliaikaisesti. Järjestelmä antaa meille työkalut niin ylläpitopalveluiden kehittämiselle kuin palvelutason jatkuvalle seurannalle.

Pelvelumme perustuu ICT-alan parhaisiin käytäntöihin

ISO/IEC 20 000 sertifioitu

ITIL®

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?


Tarvitsetko ratkaisuja tulostusasioissa? Haluatko saada lisätietoja jostakin aiheesta? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja viestisi alle niin olemme sinuun yhteydessä.