Vapaus hengittää!

Eliminoi virukset ja muut epäpuhtaudet

Ilmanpuhdistuksen seuraava sukupolvi on täällä. Laadukas suodatusjärjestelmä suojelee meitä viruksilta ja neutraloi hengitysilman allergeenit, aerosolit, hajut sekä muut epäpuhtaudet. Vallankumouksellinen plasmamade®-suodatintekniikka eliminoi 100 % ilman epäpuhtauksista 0,1 μm saakka.

plasmamade® on ainutlaatuinen, patentoitu uuden aikakauden innovaatio, joka on kehitetty suojelemaan meitä jokapäiväisen elämän ja ilmanlaadun ”uudessa normaalissa”

Laadukas suodatusjärjestelmä on erittäin energiatehokas, vähän huoltoa tarvitseva, kierrätettävä ja helppo käyttää; kytke pistotulppa virtalähteeseen ja ilmanpuhdistus alkaa suojellen sinua epäpuhtauksilta.

Viruksista vapaata, raikasta ilmaa – edullisesti!

Soita ja kysy lisää
020 758 9700

plasmamade® ei ole tavallinen ilman puhdistin

puhdistinplasmamade® -ilmansuodatinta ei tule verrata tavallisiin hepa-, peco- tai UV-ilmanpuhdistimiin, puhdistusaineisiin tai suodattimiin.
Se on monivaiheinen seuraavan sukupolven ilmanpuhdistin, joka on suunniteltu poistamaan ilmassa olevat epäpuhtaudet (hiukkaset, aerosolit ja kaasut).

Aerosolien on vahvistettu olevan yksi COVID-19-viruksen tärkeimmistä kuljetusreiteistä.

plasmamade® poistaa virukset onnistuneesti deaktivoimalla aerosolit.

missä voin käyttää plasmamade® ilmanpuhdistinta?

Vuokraa Plasmamade Airsponsible AAC371700 ilmanpuhdistin

Käyttötarkoitus
Puhdistaa ilman vaarallisista aerosoleista jotka saattavat sisältää esim. Covid-19 virusta. Laite puhdistaa ilman aerosoleista (viruksista) bakteereista, siitepölystä ja hajuista 20-150m2 suuruisista tiloista (200/400m3/h).

Värit
Musta

Tuote
Vaihtosuodattimet HEPA

Suodattimen vaihtoväli
1 krt vuodessa

Valmistajan takuu
Plasma-yksikkö 5 vuotta, muut komponentit 2 vuotta.