Tulostusratkaisut

Palveluihimme kuuluu laiteympäristön kartoitus, konsultointi ja suunnittelu sekä laitteiden ja järjestelmien jatkuva ylläpito.

Kokonaispalveluumme kuuluu laiteympäristön kartoitus, konsultointi ja suunnittelu sekä laitteiden ja järjestelmien jatkuva ylläpito, unohtamatta käytöstä poistuvien laitteiden asianmukaista kierrätystä. Toimintamme tukena on ympäristösertifikaatti 14001:2004.
Korkealaatuiset laitteet vaativat ammattitaitoista huoltoa ja tukea. Näin laitteille taataan suurin mahdollinen käyttöaste ja virhetapauksissa mahdollisimman vähän häiriöitä liiketoiminnallenne. Kattavan huolto-organisaation ansiosta asiantunteva apu on aina lähellä asiakastamme.
Tärkeimpänä asiana pidämme asiakastyytyväisyyttä ja luottamusta palveluitamme kohtaan. Henkilöstömme ammattitaito takaa palveluidemme toimivuuden ja joustavuuden. Asiakkaallamme on mahdollisuus seurata laitteiden kuntoa jopa reaaliaikaisesti. Järjestelmä antaa meille työkalut niin ylläpitopalveluiden kehittämiselle kuin palvelutason jatkuvalle seurannalle.

Pelvelumme perustuu ICT-alan parhaisiin käytäntöihin

ISO/IEC 20 000 sertifioitu

Viisiportainen malli

ITIL®