Voimmeko auttaa?
OLEMME MUUTTANEET! Uusi osoitteemme on Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo
Mavecom Palvelut Oy Logo
Canon Business Center
Vantaa
↩ Takaisin

27.1.2017
Junioreita tukemassa, Villen muistoa kunnioittaen

Pitkäaikainen ystävämme, yhteistyökumppanimme, Ville Lyytikäinen menehtyi joulukuussa 2016.

Ville Lyytikäinen on tehnyt pitkäjänteistä lasten ja nuorten avustustoimintaa omien jalkapalloleiriensä kautta. Ville auttoi ja tuki taloudellisesti nuoria, joilla ei olisi ollut itse mahdollisuutta jatkaa harrastustaan.

Canon Business Center Vantaa / Mavecom Palvelut Oy on mukana tukemassa Villen muistoa ja perinnettä; Toivottavasti Sinäkin autat Villen arvokasta perinnettä jatkumaan !
Katso linkki ohessa

19.8.2016
Mavecom on Suomen paras. Taas!

Mavecom Palvelut Oy on valittu Suomen parhaaksi Canon-jälleenmyyjäyritykseksi jo toisen kerran peräkkäin. Arvostetun tunnustuksen myöntää Canonin jälleenmyyntiyksikkö.

Kaudella 2014–15 vuoden parhaan titteli myönnettiin kovan työn ja hyvien tulosten johdosta. Nyt kaudella 2015–16 Mavecom ylitti jälleen annetut tavoitteet ja onnistui omalla työllään vahvistamaan Canon-brändin suosiota sekä nykyisten että uusien asiakkaiden keskuudessa.

Mavecom kiittää Canonia mahdollisuuksien luomisesta, tuesta ja hyvästä yhteistyöstä!

9.6.2016
Kiitos! Canon Business Center Vantaa ja Wulff Kesäpäivät 9.6.2016

Kiitos sinulle, teimme yhdessä hienon Kesäpäivät-tapahtuman!

Wulffin ja Canon Business Center Vantaan yhteisillä Kesäpäivillä viihdyttiin torstaina 9.6.2016. Annetaan yhden tapahtumakävijämme, Reaktorin avaruus- ja robottiliiketoiminnan johtajan Jussi Liukkosen kertoa, miksi.

“Hienoa nähdä nykyaikaisia digitaalisia ratkaisuja esillä juuri Wulffin kaltaisen perinteisen toimijan kautta”, sanoo Liukkonen. Häntä kiinnostivat erityisesti esillä olleet LED-valaisimet, itseohjautuvat autot sekä yksipyöräiset sähköajoneuvot. “Digitalisaatio muuttaa kaikkia toimialoja. Ajan hermolla olevat toimijat hyötyvät siitä, ja pystyvät auttamaan myös asiakkaitaan.”

Laatua, luotettavuutta ja uutta teknologiaa Modernia digitalisoitunutta tekniikkaa käytetäänkin yhä enemmän perinteisten tuotteiden rinnalla, tuumataan Wulffilta ja Canon Business Centeriltä. “Wulff ja Canon Business Center Vantaa myyvät tuotteita, palveluja ja brändejä, jotka ovat laadukkaita, luovia, kiinnostavia ja hyödyllisiä, siksi oli luontevaa järjestää hyvän mielen ja hyödyn yhdistävä tapahtuma yhdessä”, kertoo Canon Business Centerin vetäjä Jorma Mäkinen.

Jussi, niin kuin monet muutkin tapahtumakävijät, lupasivat osallistua myös seuraaviin Kesäpäiviin. Kovaa vauhtia digitalisoituvassa maailmassa tarvitaan myös antoisia ja aitoja kohtaamisia ihmisten kanssa.

Kuvagallerian Kesäpäivistä löydät täältä. Jos et tällä kertaa päässyt paikalle, olet lämpimästi tervetullut seuraavaan tapahtumaamme!

Wulff ja Canon Business Center Vantaa kiittävät asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan ja henkilöstöään hienosta tapahtumasta! Ensi vuonna tavataan jälleen Kesäpäivien tunnelmissa!

6.8.2015
Mavecom on vuoden paras Canon Business Center

Canon Oy valitsi Mavecom Palvelut Oy:n kauden 2014–2015 parhaaksi jälleenmyyntiyritykseksi.

Arvostettu tunnustus myönnettiin Mavecomille sekä kovan työn että hyvien tulosten johdosta:
"Mavecom Palvelut on saavuttanut myyntitavoitteensa sekä vuonna 2014 että alkuvuodesta 2015. Yritys toimittaa tulostusympäristön kokonaispalveluja strategiamme mukaisesti. Sillä on myös hienoja dokumentinhallinnan onnistumisia. Tämä CBC-jälleenmyyjämme on panostanut voimakkaasti Canon-liiketoimintaan ja vienyt yhteistä viestiämme uusille asiakkaille”, perustelee Canonin jälleenmyyntiyksikön johtaja Jari-Pekka Vuori.

Mavecom kiittää Canonia tuesta, luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä.

Näin jatketaan!

1.8.2015
Kamera-arvonta suoritettu, onnittelut voittajalle!

Arpaonni suosi tällä kertaa Leena Sämpeä, joka on nyt Canon ixus 165-kameran onnellinen omistaja.

10.8.2014
Onnittelut Sami "Wade" Vauhkonen!

Sami Vauhkonen Mavecomista on valittu Canon Business Centereiden vuoden myyjäksi!

Valinta vuoden myyjäksi on suuri kunnia! Arvostettu palkinto myönnetään vuosittain myyjälle, joka on vastannut asiakkaiden haasteisiin ja ehdottanut toimivia ratkaisuita ja saanut asiakkaille lisäarvoa Canon-tuotteilla.

19.5.2014
Maailman ensimmäinen ISO20000 palvelusertifiointi tulostusratkaisuihin 2014

Canon Oy:lle on myönnetty ISO 20000 -sertifikaatti tulostuspalveluiden laadukkaasta johtamisesta.

Lue koko uutinen Canonin sivuilta

14.11.2013
Mavecom Palvelut Oy vahvistaa Canon Business Center -ketjua Vantaalla

Mavecom Palvelut Oy vahvistaa 14. marraskuuta 2013 Canon Oy:n kanssa solmitun sopimuksen nojalla Canon Business Center -ketjua Vantaalla.

Lue lisää Canonin sivuilla

Mavecom Palvelut Oy

Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo
p. 020 758 9700
myynti@mavecom.fi
asiakaspalvelu@mavecom.fi
Valtuutettu Canon Business Center
Canon sosiaalisessa mediassa:
Copyright © Mavecom Palvelut Oy