Voimmeko auttaa?
arrow_forward Haemme ICT-ratkaisumyyjää joukkoomme
Mavecom Palvelut Oy Logo
Canon Business Center
Vantaa

Tulostamisen ja skannauksen hallintaan

Dokumentinhallintaratkaisut

uniFLOW

Canonin uniFLOW sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa ja skaalautuvaa tulostuksen- ja skannauksenhallintaa tehokkaasti ja suojatusti.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Tulostusympäristön hallintapalvelut

MPS

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa MPS-ratkaisun, joka tuo yritykselle lisäarvoa ja mahdollistaa toimintojen erinomaisen hallinnan. Oikeiden ihmisten, tekniikoiden ja prosessien avulla tarjoamamme palvelun avulla yritys voi tehdä tulostusympäristöstään tuottavan, joustavan ja kustannustehokkaan.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Yksittäisen laitteen hallintaan

Universal Login Manager

Ainutlaatuinen ilman palvelinta toimiva sovellus käyttäjien todennusta varten imageRUNNER ADVANCE -sarjan laitteissa. Se parantaa laitteen tai pienen laitekannan käytön turvallisuutta ja hallintaa ilman, että käyttömukavuus tai käyttäjien tuottavuus heikkenevät.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

PDF-dokumenttien luontiin

eCopy PDF Pro Office 6

eCopy PDF Pro Office on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Sitä voidaan käyttää joko eCopy ShareScan -ohjelmiston kanssa tai tehokkaana itsenäisenä PDF-ohjelmistotyökaluna. Sen avulla voidaan luoda nopeasti täysin alan standardien mukaisia, yleisesti luettavissa olevia PDF-tiedostoja - mukaan lukien kaikki PDF- ja PDF/A- versiot - mistä tahansa tietokoneen sovelluksesta.

◥ Tutustu esitteeseen (PDF)

Älyskannausratkaisut

eCopy

Canon-älyskannausratkaisut eli eCopy-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman monipuolisia skannausratkaisuja Canon-monitoimilaitteen yhteyteen. eCopyn avulla laite voidaan liittää älykkääksi osaksi toimiston järjestelmiä, jolloin asiakirjoja voidaan skannata useisiin dokumentinhallinta- tai muihin järjestelmiin, sähköisille työpöydille, verkkoon tai käyttäjän omaan kotikansioon.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Toimiston dokumenttienhallintaan

Therefore

Canonin Therefore™ -ratkaisu parantaa tehokkuutta helposti käyttöönotettavalla Informaationhallintajärjestelmällä, jonka ansiosta kaikilla on välitön ja suojattu pääsy tarvitsemiinsa tietoihin.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Mavecom Palvelut Oy

Manttaalitie 12 B, 01530 Vantaa
p. 020 758 9700
myynti@mavecom.fi
asiakaspalvelu@mavecom.fi
Valtuutettu Canon Business Center
Canon sosiaalisessa mediassa:
Copyright © Mavecom Palvelut Oy