Voimmeko auttaa?
Mavecom Palvelut Oy Logo
Canon Business Center
Vantaa

Tulostamisen ja skannauksen hallintaan

Dokumentinhallintaratkaisut

uniFLOW ja UniFLOW Online

Canonin uniFLOW ja UniFLOW Online sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa ja skaalautuvaa tulostuksen- ja skannauksenhallintaa tehokkaasti ja suojatusti. UniFLOW Online tarjoaa pilvipohjaisen ratkaisun.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Tulostusympäristön hallintapalvelut

MPS

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa MPS-ratkaisun, joka tuo yritykselle lisäarvoa ja mahdollistaa toimintojen erinomaisen hallinnan. Oikeiden ihmisten, tekniikoiden ja prosessien avulla tarjoamamme palvelun avulla yritys voi tehdä tulostusympäristöstään tuottavan, joustavan ja kustannustehokkaan.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Yksittäisen laitteen hallintaan

Universal Login Manager

Ainutlaatuinen ilman palvelinta toimiva sovellus käyttäjien todennusta varten imageRUNNER ADVANCE -sarjan laitteissa. Se parantaa laitteen tai pienen laitekannan käytön turvallisuutta ja hallintaa ilman, että käyttömukavuus tai käyttäjien tuottavuus heikkenevät.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

PDF-dokumenttien luontiin

eCopy PDF Pro Office

eCopy PDF Pro Office on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Sitä voidaan käyttää joko eCopy ShareScan -ohjelmiston kanssa tai tehokkaana itsenäisenä PDF-ohjelmistotyökaluna. Sen avulla voidaan luoda nopeasti täysin alan standardien mukaisia, yleisesti luettavissa olevia PDF-tiedostoja - mukaan lukien kaikki PDF- ja PDF/A- versiot - mistä tahansa tietokoneen sovelluksesta.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Älyskannausratkaisut

eCopy

Canon-älyskannausratkaisut eli eCopy-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman monipuolisia skannausratkaisuja Canon-monitoimilaitteen yhteyteen. eCopyn avulla laite voidaan liittää älykkääksi osaksi toimiston järjestelmiä, jolloin asiakirjoja voidaan skannata useisiin dokumentinhallinta- tai muihin järjestelmiin, sähköisille työpöydille, verkkoon tai käyttäjän omaan kotikansioon.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Toimiston dokumenttienhallintaan

Therefore

Canonin Therefore™ -ratkaisu parantaa tehokkuutta helposti käyttöönotettavalla Informaationhallintajärjestelmällä, jonka ansiosta kaikilla on välitön ja suojattu pääsy tarvitsemiinsa tietoihin.

◥ Lisätietoa Canonin sivuilla

Mavecom Palvelut Oy

Manttaalitie 12 B, 01530 Vantaa
p. 020 758 9700
myynti@mavecom.fi
asiakaspalvelu@mavecom.fi
Valtuutettu Canon Business Center
Canon sosiaalisessa mediassa:
Copyright © Mavecom Palvelut Oy